Plaatsbeschrijvingen met 360° foto's voor een complete en objectieve weergave van uw vastgoed bij aanvang of einde (ver)huur, voor aanvang werken of bij een aankoopovereenkomst
This content requires Adobe Flash Player and a browser with JavaScript enabled.
Built on Flash Panorama Player.

plaatsbeschrijvingen in 360°

  WAAROM EEN PLAATSBESCHRIJVING?   WAAROM MET 360° FOTO'S?   MEER INFO/OFFERTE ?  
 

Een plaatsbeschrijving is een gedetailleerde en tegenstelbare weergave van de toestand van een bepaald goed op een bepaald moment en beschrijft alle bijzonderheden en kenmerken van het pand, geïllustreerd met foto's.

We stellen een plaatsbeschrijving op bij de aanvang van huur (wettelijk verplicht), werken in de onmiddellijke omgeving, de aankoop en waardebepaling van onroerend goed.

Met een goede plaatsbeschrijving kan je discussies vermijden over de toestand waarin het pand zich oorspronkelijk bevond en de eventuele nieuwe schade.

Maar de traditionele methode, een plaatsbeschrijving met tekst en losse foto's, laat nog veel ruimte voor interpretatie en discussie!

360°

 

Met onze jarenlange ervaring in de 360° fotografie ontwikkelden we een unieke methode om de toestand van onroerend goed objectief en voor 100% vast te leggen.

Van iedere ruimte in de woning wordt een volledige visuele scan (360° x 180°) gemaakt.

Alle gebreken en opmerkingen staan met icoontjes op de 360° foto's aangeduid en zijn zo ruimtelijk vastgelegd. De opbouw van de ruimtes, gebruikte materialen, afwerkingen, kleur en productmerken worden opgenomen in een inventaris en uitgebreid geïllustreerd met extra detailfoto's.

Na de inspectie wordt een voorlopig rapport online geplaatst. Alle partijen krijgen nog de kans opmerkingen te maken die opgenomen worden in het definitieve rapport.

Bij het definitieve rapport leveren we als bijlage een DVD met alle 360° foto's en detailfoto's in hoge resolutie. Hiermee kunt u zelf virtueel rondkijken in de woning en alle elementen en opmerkingen uit de plaatsbeschrijving in detail bestuderen.

360°

 

Een plaatsbeschrijving met 360° foto's is niet duurder dan een traditionele plaatsbeschrijving!

voor uw plaatsbeschrijving.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie! Wij sturen u via mail een link naar een online voorbeeld van een plaatsbeschrijving.

360°

 

 

 

ommatidia.be, ©2010// 360° panorama fotografie & virtual tours - 360° online visits voor vastgoed - 360° plaatsbeschrijvingen

drupal stats